Scagha’66 O15-1 kampioen Oostwal-toernooi

Zondag 24 December deed een deel van het O15-1 team mee aan het Oostwal-toernooi in Sint Pancras.

Ze moesten 5 wedstrijden spelen. Na 4 wedstrijden gespeeld te hebben, konden de mannen zich al kampioen noemen, omdat de nummer 2 punten liet liggen.

De eerste wedstrijd ging de mannen vrij gemakkelijk af en er werd met 9-0 van JVC Meiden gewonnen.

De 2e wedstrijd tegen Vrone was een stuk spannender. Na een 0-1 achterstand wisten de mannen er weer 1-1 van te maken maar geen 2 minuten erna stonden ze met 1-2 achter. Na goed samenspel wist Scagha’66 de 2-2 te maken en niet veel later ook de 3-2.

De 3e wedstrijd was ook een zware pot voor Scagha’66. Ze speelden tegen HZV Het Vennewater en er moest gewonnen worden. Uiteindelijk wist Scagha’66 tegen een groot en sterk Vennewater toch te winnen. Nadat  HZV Het Vennewater hun 1e gele kaart kreeg wist Scagha’66 met 1 man meer daar goed van te profiteren en maakte de 1-0. Niet veel later werd het 00k 2-0. Toen Vennewater voor de 2e keer geel kreeg, lieten ze de moed zakken. Toch lukte het ze nog om 1x te scoren, maar dat was  niet genoeg en won Scagha’66 met 2-1.

De 4e wedstrijd die gewonnen moest worden was tegen Kolping Boys. Met een andere coach op de bank moest er net zo goed gepresteerd worden. Dat gebeurde ook en Scagha’66 won erg gemakkelijk met dubbele cijfers: 10-0.

Nadat Scagha’66 te horen kreeg dat de concurrent JVC Jongens met 1-2 verloren had van Vrone wisten de toppers dat ze al kampioen waren. Toch moest er nog 1 wedstrijd gespeeld worden.

De 5e en laatste wedstrijd was tegen JVC Jongens. De mannen hadden het moeilijk tegen een sterk JVC, dat ze kenden van de competitie. Toch liet Scagha’66 zich van hun sterkste kant zien en hield goed stand. De wedstrijd werd uiteindelijk 0-0 en eindigde met een botsing tussen de keeper en een speler van JVC. In het geval van de keeper was het zo ernstig dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Nigel, Jeroen en Robin,  bedankt voor het meespelen/coachen!

Namens de O15-1: fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar iedereen! En hopelijk tot 30 December op de Scagha’66 avond.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht.