Word vriend van Scagha’66

Iedereen die zich betrokken voelt bij onze vereniging, kan Vriend van Scagha’66 worden. Graag zelfs!

U steunt de vereniging dan jaarlijks met een bijdrage van slechts € 25. Dit geld gaat naar alle afdelingen binnen de club; van de jongste jeugd tot het vlaggenschip. Met uw steun kunnen wij faciliteiten financieren, waardoor Scagha’66 op een zo hoog mogelijk niveau kan blijven voetballen en Schagen e.o. trots kan zijn op dit zaalvoetbalinstituut!

Word nu vriend van Scagha’66

Op de hoogte blijven?
Als vriend van Scagha’66 wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, standen en wedstrijdprogramma’s. Hierover informeren we u met veel plezier in de digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief gaat een aantal malen per seizoen verschijnen. Verder bent u als Vriend van Scagha welkom op de exclusieve Scagha-avond, welke jaarlijks wordt georganiseerd op 30 december. Hierbij kunt u samen met alle sponsors, leden en mede-vrienden genieten van een avond vol met zaalvoetbalwedstrijden (o.a. Scagha’66 1 – Oud Scagha’66) en gezelligheid na afloop!
Als Vriend van Scagha heeft u ook de mogelijkheid om gratis busreizen naar verre uitwedstrijden van Scagha 1 mee te maken, zodat u de sfeer rond de wedstrijden van het eerste elftal van dichtbij kunt meemaken.

Vrienden maken
Helpt u ons mee om Vrienden te maken? Dan ontvangt u bij elke 5 medevrienden die dankzij u zijn aangemeld een Scagha-presentje!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Vrienden van Scagha’66? Neemt u dan contact op met Ruud Dekker via vrienden@scagha.nl. Vriend worden kan uiteraard ook als familie, vriendengroep, bedrijf, etc, etc.

De vrienden van Scagha ’66:

Jeroen en Miriam Wijnker
Familie Kars
Frans Verduin
Gerard Roest
Peter Groenveld
Karel Weernekers
Jaap van der Sluis
Peter Steinman
Jan en Marjo Klein
Wim Heddes
Aad Nijssen
Klaas Jongh Visscher
Ab de Vries
Ewald Veenboer
Mike Deutekom
Eric Hageman
Leen de Wit
Mike Mooij
Arjan Wijnker
Bert Russer
Cees Schop
Roland Mohr
Pascal de Vries
Cock van Ham
Ralph Ploeger
Werner Botman
Ad Brügemann
Ron Schop
Jack van Diepen
Kai Zonneveld
Roland Dwarswaaard
Hans Kok